Mijn diploma Voeding en Diëtetiek heb ik behaald na een 4-jarige HBO-studie aan de Hogeschool van Nijmegen. Als diëtist heb ik veel ervaring opgedaan tijdens mijn werkzaamheden bij een thuiszorgorganisatie. Hier ben ik in aanraking gekomen met diverse problemen en ziektebeelden zoals overgewicht, ondervoeding, diabetes mellitus, stoelgangproblemen, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol enz.

Door de jaren heen is mijn interesse steeds meer de richting in gegaan van de ouder wordende mens (geriatrie) en ondervoeding in de eerste lijn.

Op het gebied van ondervoeding en sondevoeding in de thuissituatie heb ik me gespecialiseerd als diëtist door middel van diverse scholingen en deelname in diverse netwerken. Vanwege deze interesse en specialisatie ben ik naast mijn werkzaamheden bij de thuiszorg ook gaan werken in revalidatiecentrum Blixembosch in Eindhoven. Met al deze ervaring was het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb ik in 2015 besloten om mijn eigen praktijk te starten.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen, ga ik naar symposia en bijeenkomsten en lees ik mijn vakbladen. Tevens heb ik overleg met collega’s. Als diëtist sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Nederlandse Vereninging van Dietisten Dietistenpraktijk Holdinga Dieet Voeding Hoogeloon Vessem Bladel Reusel Zorgdomein

Bij ziekte, maar ook bij gezondheid, is de diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!